TERMENII SI CONDITII DE UTILIZARE

 

Considerente generale

Sacredpapa.com este un proiect al SC SACRED PAPA SRL, cod fiscal 38120187, sediu social Str. Subcetate 41, Camera 4, 012811, Bucuresti, Romania. Folosirea, vizitarea si comandarea produselor acestui website se considera acceptarea acestor termeni si conditii. Societatea Sacred Papa SRL isi asuma dreptul de a face modificari websiteului si termenilor si conditiilor fara o notificare prealabila. Pe acest link se poate gasi cea mai recenta versiune a termenilor si conditilor de utilizare.

Uneltele de Lumina ( Light-Life Tools ) sunt inventia lui Slim Spurling. Acestea nu sunt nici medicamente nici tratament medical si nici dispozitive medicale sau aparate venite din zona medicinei sau a vindecarii. Uneltele de Lumina nu inlocuiesc tratamentele medicale. Sesiunile de consultanta si bioenergie comandate la distanta precum si alte produse, de asemenea, nu reprezinta si nu pot substitui interventiile medicale.

Prezentele Conditii definesc utilizarea website-ului sacredpapa.com de catre potentialii vizitatori sau clienti. Prin accesarea si navigarea pe acest website, acceptati, de facto, termenii descrisi in continuare.

Utilizatorii sunt de acord sa acceseze si sa foloseasca acest site supunandu-se termenilor si conditiilor descrise aici si legilor aplicabile. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest website.

Proiectul Sacred Papa si produsele descrise in continut sunt rezultatul unei munci indelungate de cercetare si testare. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca produsele expuse aici au o natura experimentala si ca fiecare le poate experimenta diferit si in ritmul sau.

Protectia Datelor Personale

Navigarea pe acest website si introducerea informatiilor de catre utilizator vor fi folosite doar in scopul declarat al site-ului. In scopul unei mai bune organizari din partea Sacred Papa SRL se considera un accept din partea dvs. cu privire la colectarea datelor personale precum IP, orasul si tara de acces, adresa de email, numar de telefon, adresa, etc. Inregistrarea pe website-ul www.sacredpapa.com precum si trimiterea emailurilor la adresele de email de tipul nume@sacredpapa.com confirma automat ca sunteti de acord să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele si articolele oferite de catre Sacred Papa SRL. Pentru produsele comandate aveti obligatia sa furnizati adresa dvs., fiind necesare privind operatiunile de livrare a coletului si facturare. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a primi produsele noastre. Informatiile din formularul de comanda sunt folosite pentru procesarea comenzilor, livrare, activitati  invitatii la evenimente educationale, conferinte si promotii. Onoram si garantam confidentialitatea clientilor si cititorilor nostri. Din motive etice, nu vom transfera, vinde sau instraina aceste datele personale unei alte parti. E posibil ca aceste date sa fie distribuite automat catre firme care furnizeaza serviciile pentru Sacred Papa SRL precum: contabilitatea, serviciul de server online care gazduieste sacredpapa.com, platforma magazinului virtual, serviciul de buletin informativ prin e-mail, etc.

Sacredpapa.com foloseste masuri de securitate impotriva pierderilor si folosirii neadecvate a informatiilor care se afla in controlul societatii. Ne asumam dreptul de modificare si stergere a conturilor de utilizator. In cazul nefunctionarii website-ului, atacuri de tip phishing, informatii incomplete sau pierderi de informatii cauzate de erori digitale, societatea nu isi asuma nici o responsabilitate. In cazul in care nu doriti colectarea datelor dumneavoastra in scopurile mentionate de operatorul Sacred Papa SRL, puteti solicita acest lucru la una din adresele oferite pe website si datele dvs. vor fi sterse din baza de date administrata de operator.

Operatorul avand sediul societatii in Romania se supune directivei europene transpusa prin Legea nr. 677/2001 si conform acesteia beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

 

Drepturile si Obligatiile Vanzatorului

Intrucat oferim o adresa electronica si un numar de telefon pentru contact in cazul unor eventuale intrebari, comentarii, sugestii si reclamatii, societatea Sacred Papa isi asuma dreptul de a-si limita timpul alocat in mod gratuit consumatorilor si de a-si selecta clientii. Intelegem ca anumite informatii sunt mai bine intelese de catre unii consumatori atunci cand sunt transmise direct prin voce. Pentru ca ne dorim sa aveti o experienta cat mai placuta folosind serviciile noastre, va aducem la cunostinta ca anumite detalii si explicatii detaliate ale produselor vandute pe acest website necesita prezenta dumneavoastra la unul din workshopurile de specialitate sau o sesiune privata cu Catalin Tomescu, fondatorul Sacred Papa.

Societatea SACRED PAPA isi asuma drepturi depline pentru modificarea continutului websiteului sacredpapa.com si il poate modifica oricand fara anuntarea in prealabil a consumatorului, nu isi asuma responsabilitatea de a posta anumite comentarii pe website, de a suspenda conturi. Societatea Sacred Papa isi asuma oferirea suportului la cerere pentru utilizarea websiteului si finalizarea comenzilor. Anumite intrebari si raspunsuri vor putea fi adresate de catre vanzator intr-o conversatie gratuita in regim de suport. Utilizatorului i se poate oferi suport la cerere pentru utilizarea websiteului. Din pricina timpului necesar pentru raspunsuri, nu sunt incluse la suportul gratuit sesiunile de follow-up dupa curatari si instructiunile de utilizare ale produselor de pe website decat cu consimtamantul lui Catalin Tomescu sau unei alte persoane care reprezinta oficial SC Sacred Papa SRL. Vanzatorul nu este responsabil de deteriorarea, zgarierea sau indoirea produselor fizice din timpul transportului sau dupa livrare. Totusi, vanzatorul isi va asuma masurile de precautie necesare pentru ambalarea optima a produselor. Pentru produsele non fizice, societatea Sacred Papa va oferi dupa fiecare sesiune ghidarea necesara integrarii pentru consumator in limita timpului stabilit pentru fiecare intalnire.

 

Responsabilitati

Continutul magazinului virtual (imagini, text) a fost alcatuit in stransa colaborare cu distribuitorii parteneri pentru o descriere identica a produselor cu cele puse la dispozitia Sacred Papa de catre acestia si prezentate in magazinul virtual. De aceea, societatea Sacred Papa nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor. Valoarea maxima a obligatiilor societatii Sacred Papa SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor fizice este valoarea sumei incasate de societate de la clientul respectiv.

 

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului Sacredpapa.com beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

 

Drepturile si Obligatiile Consumatorului

Consumatorul se obliga sa furnizeze date corecte, de a nu instraina contul (sau parola), isi poate modifica oricand datele contului si il poate sterge oricand. Consumatorul, prin utilizarea websiteului, il exclude pe vanzator de catre orice obligatie fata de corectitudinea datelor scrise, de contul sau virtual, de sanatatea sa si de anumite solicitari.

Consumatorul este responsabil pentru sanatatea si bunastarea sa. Timpul de acomodare al fiecarui consumator variaza pentru fiecare persoana in parte. Consumatorul este raspunzator de deteriorarea adusa produselor fizice dupa livrare si este incuviintat sa le foloseasca in stare perfecta. Societatea Sacred Papa nu este raspunzatoare de modul in care un cumparator utilizeaza produselor dupa livrare.

 

Informari cu privire la retur

Vrem ca fiecare client sa fie multumit si sa se simta confortabil cu alegerea facuta in produse cu produsele noastre, de aceea recomandam cu incredere oricarui cumparator local sa testeze produsele inainte intr-o sedinta de consultatie sau terapie. Intrucat obiectele fizice dupa ce au fost despachetate si folosite devin supuse semnelor uzuale de folosire. Acestea se pot indoi, capata mirosuri, se pot zgaria si isi pod modifica culoarea si luciul. De asemenea pe durata utilizarii produsele se poate deteriora si pot fi contaminate de natura igienica. Sacred Papa SRL nu se angajeaza in reconditionarea produselor pentru revanzare dupa utilizarea clientului.  Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma ei originala, fara deteriorare de orice fel impreuna cu toate bonusurile primite si factura originala, pe adresa firmei, fara taxa de ramburs. Returul se va face prin acelasi curier prin care s-a adus marfa. Costurile de retur vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in maxim 30 de zile prin transfer bancar sau mandat postal.


Livrare

Facem tot posibilul sa ne asiguram ca produsele sa ajunga la client in perfecta stare si adaugam straturi extra de material pentru a asigura integritatea produselor pana la destinatie. Produsele noastre sunt facute elegant de mana in Statele Unite, fapt de care suntem mandrii. Pentru comenzi, termenul de livrare acordat este de 15 zile. In functie de stoc, produsele pot fi livrate si mai repede. Totusi, trebuie tinut cont ca pot exista intarzieri din partea firmelor de curierat, precum in cazul unei erori logistice sau a unei intarzieri neasteptate. In acest caz, Sacred Papa SRL nu este responsabil si se asigura sa faca toate demersurile posibile ca marfa sa ajunga in timp si la destinatie. Totusi, daca ati facut plata si inca nu a fost facuta inca livrarea obiectului fizic sau nu a fost facuta deja sesiunea rezervata, va puteti totusi redecide la un alt produs care sa insumeze valoarea platita initial.

 

Tentativa de Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale utilizatorilor sacredpapa.com, de a modifica in orice fel continutul sacredpapa.com fara acordul administratorului, de a afecta in orice fel capacitatea de vanzare va fi considerata o tentativa de fraudare a websiteului si va atrage dupa sine responsabilitatea legala ce implica cercetarea penala impotriva celui/celor raspunzatori.

 

Litigii

Orice litigiu intre Societate si Cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu este posibila stingerea conflictului pe care amiabila, competenta revine instantei de judecata locala cu jurisdictia in Bucuresti.

 

SACREDPAPA

Quantum Leap Store & more

www.sacredpapa.com

www.activareADN.ro

email: cata@sacredpapa.com

telefon: (004)-0721-578-144

copyright (c) Sacred Papa SRL

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0